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Gita di un giorno in fattoria a Ho Chi Minh City con lezioni di cucina salutare
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Gita di un giorno in fattoria a Ho Chi Minh City con lezioni di cucina salutare

Di HCM Cooking Class
I migliori modi per comprendere il paese vietnamita con la nostra lezione di cucina avventurosa con gita in fattoria dove puoi esplorare tante informazioni su come costruire la fattoria biologica, come gestire la fattoria in tavola, come utilizzare tutti gli ingredienti che usi la tua vita quotidiana in piatti sani e sani seguendo le istruzioni dei nostri maestri chef e ottieni la sensazione di diventare agricoltori e cuochi vietnamiti raccogliendo tutti gli ingredienti dalla fattoria biologica e prendi le mani per mungere la mucca e goditi il ​​fresco aroma dal tuo lavoro e oltre diventerai un vero chef vietnamita per preparare i tuoi pasti con tutti gli ingredienti che raccoglierai in fattoria e divertiti con le tue maestose magliette Certificate and Master chef
a partire da
CHF 61.95
per adulto
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Garanzia prezzo più bassoPrenota ora, paga dopoCancellazione gratuita

Età 6-80, max 8 persone per gruppo
Durata: 8h
Orario di inizio: controlla la disponibilità
Biglietto elettronico
Tedesco, Inglese, Francese


  • Pranzo
  • Tutte le attività
  • Autista / Guida
  • Guida professionale
  • Ritiro e consegna dell'hotel
  • Trasporto con veicolo privato
  • Acqua in bottiglia
  • Caffè e/o tè
Cosa non include
  • Bevande


Dettagli sulla partenza
  • Prelievo dei viaggiatori disponibile.
  • Aeroporti:
  • Ho Chi Minh City Airport, Ho Chi Minh City Vietnam
  • Porti:
  • Tan Son Nhat International Airport, Trường Sơn, Phường 2, Tân Bình, Thành phố Hồ Chí Minh, Vietnam
  • Prelievo da hotel disponibile. Vedi l'elenco di hotel nella pagina di pagamento per verificare che il tuo sia incluso tra i luoghi di prelievo.
Dettagli sul ritorno
  • Torna al luogo di partenza

  • Accessibile in sedia a rotelle
  • Seggiolini per neonati disponibili
Se hai domande sull'accessibilità, siamo lieti di aiutarti. Basta chiamare il numero qui sotto e indicare il codice prodotto: 9178P4

  • Riceverai una conferma al momento della prenotazione
  • Questo tour/questa attività non ammette più di 8 viaggiatori

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Quanto costa Gita di un giorno in fattoria a Ho Chi Minh City con lezioni di cucina salutare?
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Informazioni sull'operatore

Questa esperienza ha ricevuto solo poche recensioni, ma puoi leggere le opinioni degli altri viaggiatori sull'operatore.

giuseppe g
giuseppe g
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Wonderful farm
Sotto la direzione dello chef Abbiamo visitato la fattoria raccogliendo dall orto i prodotti da utilizzare e poi cu
AlbertoBoido
AlbertoBoido
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Bellissima esperienza!
Noi abbiamo fatto la Cooking class e il giro nei tunnel di Cu Chi. È stato tutto ottimo. Il corso si compone di a p
Bernardo R
Bernardo R
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Bellissima esperienza!
I will write my review in Italian... E' stata una bellissima giornata, che consiglio a tutti quelli che vogliono n
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5.0
5 recensioni
Eccellente
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Molto buono
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Nella media
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Scarso
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Pessimo
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Jady Roberts
Strathbogie, Australia25 contributi
lug 2019 • Coppie
Tan and Sue run a very professional cooking school. Their English is excellent. They grow most things on the farm and the oyster mushroom compound was very interesting. As I have attended many cooking classes in Vietnam Tan and Sue created a entirely different menu for me to learn. 9 courses in all. Loved all the courses. Too much food to consume so they can arrange for you to take away. Transportation was included in the cost with recipes to take home, certificate of completion along with a t shirt to take home. Out of all the cooking classes I have attended in Vietnam I thought this one was the best. Highly recommend it.
Scritta in data 6 agosto 2019
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.
Hi Jady thanks you so much for lovely reviews . We enjoyed great day with you on farm to table . you are very pro , fun and so friendly . hope you apply what you learn into your kitchen soon Keep in Touch Best Take Care chef Tan
Scritta in data 24 agosto 2019
Questa risposta rappresenta l'opinione personale del rappresentante della struttura e non di Tripadvisor LLC.

Claude C
Barraux, Francia37 contributi
Côté logistique impeccable. Bonne idée que de le coupler avec la visite des tunnels.
La visite des jardins est un plus pour découvrir les plantes.
Le choix des plats à cuisiner est vaste.
A refaire
Scritta in data 21 febbraio 2019
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Hi Claude thanks you so much for awesome reviews . we enjoyed all our times with you . you did amazing job . hope you try our recipes back home soon keep in Touch best Take Care Chef Tan
Scritta in data 22 febbraio 2019
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Holly
Minneapolis, Minnesota, United States14 contributi
My day with the HCM cooking class was wonderful! I’m traveling solo at the moment, so I happened to get a private trip by surprise since no one else had booked that day. My guide Dante was so knowledgeable, o really learned a lot! It was great to see the rice paper factory and stop by the farm to see the the pigs and cows. I really liked learning about the different herbs here and ways they can be used in dishes, their health benefits, and ways they can be used as medicine. I got to make four different dishes and was definitely full by the end! It was great to learn the basics and I’m excited to recreate them myself at home, which is easy since they include the recipes for the dishes you make. Since I was alone, I also got to add on a trip to the Cu Chi tunnels which was really interesting to see. Plus, it was great that Dante took photos throughout the day so I had a bunch at the end! (That’s always the hard part with being a solo traveler). Thank you to Dante for being such an amazing guide!
Scritta in data 9 dicembre 2018
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.
Hi Holly thanks you so much for great reviews .we got wonderful times with you from milking cow ,picking the veggies and cooking the dishes and enjoyed adventure in cu chi tunnels . you are very nice , fun and did very well job . we hope you warm up your kitchen with vietnamese food often at home Keep in Touch best Take Care chef Tan
Scritta in data 9 dicembre 2018
Questa risposta rappresenta l'opinione personale del rappresentante della struttura e non di Tripadvisor LLC.

sophia t
2 contributi
ott 2018 • Famiglia
we enjoyed it very much with our family from milking cow , see how local people look after the pig ,cow ,chicken and enjoying great time picking , cooking and eating in nice ,beautiful and quite of environment , great ways to get a way from busy city and enjoyed great local culture and cuisine . Must do
Scritta in data 24 ottobre 2018
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.
Hi Sophia thanks you so much for nice reviews . it was great times to meet you and enjoyed great fun from farm to table . you are super nice , fun and handle very good job . Hope you warm up your kitchen with vietnamese food soon Keep in Touch Best Take Care chef Tan
Scritta in data 25 ottobre 2018
Questa risposta rappresenta l'opinione personale del rappresentante della struttura e non di Tripadvisor LLC.

susalaya
sussex28 contributi
ott 2018 • Solo
I did a full-day cooking course earlier this week. I found the class through TripAdvisor reviews and it seemed to offer what I was looking for - the option of a full-day of cooking. I emailed the school and the response was prompt and helpful. I was encouraged to choose 8 savoury dishes and 1 dessert from a truly impressively long (and comprensive) list of Vietnamese dishes.
On the day, my car pick-up at the hotel was prompt, clean and friendly. It is a 1 hour drive out of HCM, but the sights of the bustling city are so interesting that it doesn't feel that long.
My "chef" for the day was Xuyen (Sue), who was very good, patient and well-informed. She took me round the "farm", where she explained the different plants which are grown there, and had me pick the herbs we would be using later on (so so fresh!). I loved seeing the mushroom "shed".
And then we started cooking! A lot of thought had gone into sequencing the dishes, as we would prepare a marinade for one dish and carry on with another.
As other reviewers have noted, the method here is to have students do most of their own prepping. Very few ingredients come prepped from the kitchen (rice cooked, onions peeled, garlic and chili already minced, and obviously meat and fish). This means that you get a real feel for the food and proportions. Xuyen also went through variations for some of the dishes, which is very important when feeding a fussy family!
At the end of the day, I couldn't eat another mouthful, but left with many recipes and happy memories.
Scritta in data 4 ottobre 2018
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.
Hi Marie Thanks you so much for Writing awesome reviews for us . we enjoyed great memories day with you . you are very nice lady , friendly and professional . we hope you can apply what you learn in your kitchen soon and let us know if you have any difficulties to make vietnamese cuisine . we are keen to support you anytime Keep in Touch Best Take Care chef Tan
Scritta in data 4 ottobre 2018
Questa risposta rappresenta l'opinione personale del rappresentante della struttura e non di Tripadvisor LLC.
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